ΘΕΜΑΤΙΚΗ ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ ΒΑΠΤΙΣΗΣ/ΓΑΜΟΥ/ΠΑΡΤΥ 

Θεματική Διακόσμηση
Συνδυάστε με το προσκλητήριο σας (γάμου, βάπτισης ή πάρτυ)  
την ανάλογη θεματική διακόσμηση:

  • Βιβλίο Ευχών
  • Μπομπονιέρα (Μεταλλικό κουτί, Χάρτινη Μπομπονιέρα, Μεταλλικός κουμπαράς, Σαπουνόφουσκες, Μπλοκ ζωγραφικής με ξυλομπογιές, Μπομπονιέρες γάμου)
  • Χάρτινο Χωνάκι (για ζαχαρωτά, ρύζι, κουφέτα κ.λ.π.)
  • Σουπλά
  • Διακοσμητικό banner
  • Αυτοκόλλητη ετικέτα νερού/κρασιού
  • Καρτάκι αρίθμησης τραπεζιού
  • Μενού Δεξίωσης

Σας περιμένουμε στο κάταστημά μας για να διαλέξετε από την ολοκληρωμένη συλλογή μας
 
 
ΒΑΠΤΙΣΗ "TINKERBELL"
Βάπτιση με θέμα "Tinkerbell". Πρόσκληση 2/πτυχη (2 όψεις εκτύπωση) με δεσιμο κορδόνι. Διακοσμητικό banner με το όνομα του παιδιού. Μπομπονιέρα πουγκί με διακοσμητική ξύλινη νεράιδα και κορδέλα, καρτάκι (1 όψη εκτύπωση) για σακουλάκι ζαχαρωτών, χωνάκια με το θέμα της βάπτισης για ζαχαρωτά και καραμέλες, αυτοκόλλητη ετικέτα για μπουκαλάκι νερού (0,5λ) και αυτοκόλλητη ετικέτα κρασιού. Σουπλά τραπεζιού, χάρτινη λωρίδα για μαχαιροπίρουνα, σαπουνόφουσκες με αυτοκόλλητες ετικέτες στο θέμα της βάπτισης. Αυτοκόλλητο για χάρτινη σακούλα δώρου και κάρτες για κορνίζα (μπικότα, λεμονάδα, ζαχαρωτά κλπ)
 
 

ΒΑΠΤΙΣΗ "LITTLE GIRL"
Βάπτιση με θέμα "Little girl". Τσίγκινα διακοσμητικά κουτιά με ετικέτες στα χρώματα της βάπτισης και κορδέλα, διακοσμητικά στικ με εκτυπωση 2 όψεων (2 εκδοχές) με κορδέλα, καμβάς με το θέμα της βάπτισης, το όνομα του παιδιού και την ημερομηνία, βιβλίο ευχών με τυπωμένες τις εσωτερικές σελίδες, σκληρό εξωφυλλο με κτυπωμενο το θέμα της βάπτισης και διακόσμηση με κορδέλες. Σουπλά Α3 με το θεμα της βάπτισης και ετικέτες (2 εκδοχές) νερού (0,5λ) και διακοσμητικό banner με το όνομα του παιδιού.
 
 
ΒΑΠΤΙΣΗ "KEEP DREAMING" - ΟΝΕΙΡΟΠΑΓΙΔΑ
Βάπτιση με θέμα "Keep dreaming" - Ονειροπαγίδα. Τετράγωνη πρόσκληση, εκτύπωση 2 όψεις, με γαλάζιο φάκελο που κλείνει με χάρτινη λωρίδα στο θεμα της βάπτισης. Μπομπονιέρα παιδική "μίνι επιτραπέζιο φιδάκι" με 5 κουφέτα crispy Χατζηγιαννάκης πολύχρωμο. Μπομπονιέρα ενηλικών, κουτί τετράγωνο με εκτυπωμένο το θέμα της βάπτισης με 5 κουφέτα crispy Χατζηγιαννάκης πολύχρωμο και δεσιμο με 2 σατέν κορδόνια (γαλάζιο-λευκό). Βιβλίο ευχών με εκτυπωμένες τις εσωτερικές σελίδες, σκληρό εξώφυλλο με το θέμα της βάπτισης και δεμένο με διάφορες κορδέλες στα χρώματα του θέματος.
 
 
 
 
 
ΒΑΠΤΙΣΗ LITTLE GIRL
Βάπτιση με θέμα "Little Girl". Τετράγωνη πρόσκληση (2 όψεις εκτύπωση) τετράγωνος μωβ φακελο με κλείσιμο γκρό κορδέλα.Καμβάς 35x50 με το θέμα της βάπτισης και βιβλίο ευχών με τυπωμένες τις εσωτερικές σελίδες, σκληρό εξώφυλλο και εκτυπωμένο το θέμα της βάπτισης, διακοσμημένο με διάφορες κορδέλες στα χρώματα του θέματος.
 
 
 


ΒΑΠΤΙΣΗ ΡΟΖ ΕΛΕΦΑΝΤΑΚΙ
Βάπτιση με θέμα "Ροζ ελεφαντάκι" (Ορθογώνια πρόσκληση με εκτυπωση 2 όψεις, μπλόκ ζωγραφικής, βιβλίο ευχών, διακοσμητικό banner με όνομα, τσιγκινα κουτια με ετικέτα και κορδέλα, διακοσμητικά στικ, αυτοκόλλητα για καλαμάκι)
 
 
 
ΒΑΠΤΙΣΗ TWIN OWLS
Βάπτιση με θέμα "Twin owls" (Σουπλά, βιβλίο ευχών, καρτάκι μπομπονιέρας, place cards, αρίθμηση τραπεζιού, ετικέτα νερού και ετικέτα κρασιού. 
 
 

 
ΒΑΠΤΙΣΗ RED LIGHTHOUSE
Βάπτιση με θεμα "Red lighthouse" Τετράγωνη πρόσκληση (2 όψεις εκτύπωση) διακοσμητικό banner, σουπλά, αυτοκόλλητη ετικέτα νερού, αυτοκόλλητη ετικέτα κρασιου, χάρτινο χωνάκι (για ζαχαρωτα, κουφέτα κ.λ.π.), αρίθμηση τραπεζιού.
 
 
 
ΒΑΠΤΙΣΗ BUTTERFLY BICYCLE
Βάπτιση με θέμα "Butterfly bicycle". Ορθογώνια πρόσκληση τυπου card postal (2 όψεις εκτυπωση) σε vintage ρομαντικό ύφος.
Διακομσητικό bannner, σουπλά, αυτοκόλλητη ετικέτα νερου, αυτοκόλλητη ετικέτεα κρασιού, χάρτινο χωνάκι (π.χ. για ζαχαρωτά), αρίθμηση τραπεζιού.
 
 
 
 
 
STAND ΒΑΠΤΙΣΗΣ DONALD & DAISY
2 Stand βαπτισης για διακόσμηση εκκλησίας ύψους 1m και 2 μικρότερα για το τραπέζι ευχών ύψους 30cm.
 
 
 

 
ΧΕΙΜΩΝΙΑΤΙΚΟΣ ΓΑΜΟΣ ΜΕ ΘΕΜΑ ΝΙΦΑΔΑ
ΠΡΟΣΚΛΗΤΗΡΙΟ ΓΑΜΟΥ ΜΕ ΣΑΤΕΝ ΚΟΡΔΕΛΑ ΚΑΙ ΣΤΡΑΣ, ΜΠΟΜΠΟΝΙΕΡΑ ΚΟΥΤΙ ΜΕ ΣΑΤΕΝ ΚΟΡΔΕΛΑ, ΜΕΤΑΛΛΙΖΕ ΚΟΥΦΕΤΑ (ΜΠΟΡΝΤΩ - ΑΣΗΜΙ) ΓΛΥΚΟ ΤΟΥ ΚΟΥΤΑΛΙΟΥ ΜΕ ΤΥΠΩΜΕΝΗ ΕΤΙΚΕΤΑ, ΤΥΠΩΜΕΝΗ ΕΤΙΚΕΤΑ ΣΟΚΟΛΑΤΑΣ, ΤΥΠΩΜΕΝΑ ΧΩΝΑΚΙΑ ΡΥΖΙΟΥ, ΑΥΤΟΚΟΛΛΗΤΗ ΕΤΙΚΕΤΑ ΚΡΑΣΙΟΥ, ΒΙΒΛΙΟ ΕΥΧΩΝ ΜΕ ΤΥΠΩΜΕΝΕΣ ΤΙΣ ΕΣΩΤΕΡΙΚΕΣ ΣΕΛΙΔΕΣ, ΑΡΙΘΜΗΣΗ ΤΡΑΠΕΖΙΟΥ.
 
 
 ΒΑΠΤΙΣΗ ΜΕ ΘΕΜΑ NAVY: ΠΡΟΣΚΛΗΤΗΡΙΟ ΒΑΠΤΙΣΗΣ ΤΕΤΡΑΓΩΝΟ ΜΕ ΦΑΚΕΛΟ, ΔΕΣΙΜΟ ΛΙΝΑΤΣΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟΚΟΛΛΗΤΟ ΜΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΒΑΠΤΙΣΗΣ,ΚΑΡΤΑΚΙ ΓΙΑ ΓΛΥΚΟ ΤΟΥ ΚΟΥΤΑΛΙΟΥ ΜΕ ΤΡΥΠΑ, ΕΚΤΥΠΩΣΗ ΘΕΜΑΤΟΣ ΓΙΑ ΚΟΡΝΙΖΑ, ΧΩΝΑΚΙΑ, ΜΠΛΟΚ ΖΩΓΡΑΦΙΚΗΣ ΜΕ ΞΥΛΟΜΠΟΓΙΕΣ.
 

 ΒΑΠΤΙΣΗ ΔΙΔΥΜΩΝ ΜΕ ΘΕΜΑ ΚΟΥΚΟΥΒΑΓΙΕΣ: ΠΡΟΣΚΛΗΤΗΡΙΟ ΒΑΠΤΙΣΗΣ ΚΟΥΚΟΥΒΑΓΙΕΣ, ΜΠΛΟΚ ΖΩΓΡΑΦΙΚΗΣ ΣΕ ΖΕΛΑΤΙΝΑ ΜΕ ΞΥΛΟΜΠΟΓΙΕΣ, ΑΥΤΟΚΟΛΛΗΤΗ ΕΤΙΚΕΤΑ ΛΕΜΟΝΑΔΑΣ, ΤΑΜΠΕΛΙΤΣΕΣ ΓΙΑ ΤΑ ΚΟΥΦΕΤΑ ΚΑΙ ΖΑΧΑΡΩΤΑ, ΚΑΡΤΑΚΙ "SWEET POPCORN", ΚΑΡΤΑΚΙΑ ΕΥΧΩΝ, ΜΠΟΜΠΟΝΙΕΡΕΣ ΜΕΤΑΛΛΙΚΟ ΚΟΥΤΙ.
 
 
 
 
ΒΑΠΤΙΣΗ ΜΕ ΘΕΜΑ ΦΟΡΜΑΚΙ ΓΙΑ ΑΓΟΡΙ:  ΠΡΟΣΚΛΗΤΗΡΙΟ ΒΑΠΤΙΣΗΣ ΜΕ ΚΟΡΔΕΛΑ, ΜΠΟΜΠΟΝΙΕΡΑ ΚΟΥΜΠΑΡΑΣ ΜΕ ΤΥΠΩΜΕΝΗ ΕΤΙΚΕΤΑ ΜΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΒΑΠΤΙΣΗΣ, ΜΠΟΜΠΟΝΙΕΡΑ ΠΑΝΙΝΗ ΤΣΑΝΤΑ ΜΕ ΜΟΝΟΓΡΑΜΜΑ, ΜΕΤΑΛΛΙΚΟ ΔΙΑΚΟΣΜΗΤΙΚΟ CENTERPIECE ΜΕ ΤΥΠΩΜΕΝΗ ΕΤΙΚΕΤΑ, ΕΤΙΚΕΤΑ ΓΙΑ ΔΙΑΚΟΣΜΗΤΙΚΟ ΒΑΖΟ, ΚΑΡΤΕΛΑΚΙ ΑΡΙΘΜΗΣΗΣ ΤΡΑΠΕΖΙΟΥ, BANNER  ME TO ONOMA ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ.
 
 
 

 
ΒΑΠΤΙΣΗ ΜΕ ΘΕΜΑ "UNDER CONSTRUCTION": ΠΡΟΣΚΛΗΤΗΡΙΟ ΤΕΤΡΑΓΩΝΟ ΜΕ ΕΚΤΥΠΩΣΗ 2 ΟΨΕΩΝ, ΦΑΚΕΛΟΣ ΠΟΥ ΚΛΕΙΝΕΙ ΜΕ ΚΟΡΔΕΛΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟΚΟΛΛΗΤΟ (ΜΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΒΑΠΤΙΣΗΣ) ΚΑΙ ΒΙΒΛΙΟ ΕΥΧΩΝ ΜΕ ΤΥΠΩΜΕΝΕΣ ΤΙΣ ΕΣΩΤΕΡΙΚΕΣ ΣΕΛΙΔΕΣ.
 
 
 
 ΒΑΠΤΙΣΗ ΑΓΟΡΙ ΜΕ ΜΠΑΛΟΝΙΑ: ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΒΑΠΤΙΣΗΣ ΜΕ ΚΟΡΔΕΛΑ, ΜΠΟΜΠΟΝΙΕΡΑ ΜΕΤΑΛΛΙΚΟ ΚΟΥΤΙ, ΜΠΛΟΚ ΖΩΓΡΑΦΙΚΗΣ

 
 
ΒΑΠΤΙΣΗ ΜΕ ΘΕΜΑ ΠΕΤΑΛΟΥΔΑ: ΤΕΤΡΑΓΩΝΗ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΠΕΤΑΛΟΥΔΑ 2 ΟΨΕΩΝ, ΦΑΚΕΛΟΣ ΦΟΥΞΙΑ  ΜΕ ΧΑΡΤΙΝΗ ΛΩΡΙΔΑ, ΒΙΒΛΙΟ ΕΥΧΩΝ ΜΕ ΤΥΠΩΜΕΝΕΣ ΤΙΣ ΕΣΩΤΕΡΙΚΕΣ ΣΕΛΙΔΕΣ, ΜΕΤΑΛΛΙΚΟ ΔΙΑΚΟΣΜΗΤΙΚΟ ΚΟΥΤΙ ΜΕ ΕΤΙΚΕΤΑ.
 

 
 ΒΑΠΤΙΣΗ ΜΕ ΘΕΜΑ ΦΑΡΟΣ: ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΒΑΠΤΙΣΗΣ, ΦΑΚΕΛΟΣ ΜΕ ΚΟΡΔΕΛΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟΚΟΛΛΗΤΟ, ΧΩΝΑΚΙΑ ΓΙΑ ΖΑΧΑΡΩΤΑ, ΕΤΙΚΕΤΑ ΝΕΡΟΥ, ΕΤΙΚΕΤΑ ΚΡΑΣΙΟΥ, ΚΑΡΤΑΚΙ ΑΡΙΘΜΗΣΗΣ ΤΡΑΠΕΖΙΟΥ,ΜΠΟΜΠΟΝΙΕΡΑ ΣΑΠΟΥΝΟΦΟΥΣΚΕΣ, ΜΠΟΜΠΟΝΙΕΡΑ ΚΟΥΜΠΑΡΑΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑΛΛΙΚΟ ΚΟΥΤΙ, ΕΤΙΚΕΤΑ ΛΙΚΕΡ, ΥΦΑΜΑΤΙΝΗ ΜΠΟΜΠΟΝΙΕΡΑ ΚΑΡΑΒΑΚΙ, ΥΦΑΣΜΑΤΙΝΗ ΠΟΥΑ ΜΠΟΜΠΟΝΙΕΡΑ ΠΟΥΓΚΙ, BANNER ΜΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ
 

 
ΒΑΠΤΙΣΗ ΜΕ ΘΕΜΑ ΦΡΑΟΥΛΑ: ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΒΑΠΤΙΣΗΣ ΦΡΑΟΥΛΑ, ΒΙΒΛΙΟ ΕΥΧΩΝ ΜΕ ΤΥΠΩΜΕΝΕΣ ΤΙΣ ΕΣΩΤΕΡΙΚΕΣ ΣΕΛΙΔΕΣ, ΧΩΝΑΚΙΑ ΓΙΑ ΖΑΧΑΡΩΤΑ, ΕΤΙΚΕΤΑ ΝΕΡΟΥ, ΕΤΙΚΕΤΑ ΚΡΑΣΙΟΥ, ΚΑΡΤΑΚΙ ΑΡΙΘΜΗΣΗΣ ΤΡΑΠΕΖΙΟΥ,ΜΠΟΜΠΟΝΙΕΡΑ ΣΑΠΟΥΝΟΦΟΥΣΚΕΣ, ΜΠΟΜΠΟΝΙΕΡΑ ΠΕΤΣΕΤΑ ΜΕ  ΟΝΟΜΑ, ΜΠΛΟΚ ΖΩΓΡΑΦΙΚΗΣ, ΜΠΟΜΠΟΝΙΕΡΑ ΚΟΥΜΠΑΡΑΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑΛΛΙΚΟ ΚΟΥΤΙ, ΧΑΡΤΙΝΗ ΜΠΟΜΠΟΝΙΕΡΑ ΜΑΞΙΛΑΡΑΚΙ, ΜΠΟΜΠΟΝΙΕΡΑ ΧΑΡΤΙΝΟ ΚΟΥΤΙ.
 
 
 
 
 
ΒΑΠΤΙΣΗ ΜΕ ΘΕΜΑ ΚΑΡΑΒΑΚΙ: ΧΕΙΡΟΠΟΙΗΤΗ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΒΑΠΤΙΣΗΣ ΚΑΡΑΒΑΚΙ, ΒΙΒΛΙΟ ΕΥΧΩΝ ΜΕ ΤΥΠΩΜΕΝΕΣ ΤΙΣ ΕΣΩΤΕΡΙΚΕΣ ΣΕΛΙΔΕΣ, ΧΩΝΑΚΙΑ ΓΙΑ ΖΑΧΑΡΩΤΑ. 
 
 
 
 
 
ΒΑΠΤΙΣΗ ΜΕ ΘΕΜΑ ΚΕΡΑΣΑΚΙ: ΠΡΟΣΚΛΗΤΗΡΙΟ, ΜΠΛΟΚ ΖΩΓΡΑΦΙΚΗΣ ΜΕ ΞΥΛΟΜΠΟΓΙΕΣ, ΜΠΟΜΠΟΝΙΕΡΑ ΧΑΡΤΙΝΟ ΚΟΥΤΑΚΙ, ΧΕΙΡΟΠΟΙΗΤΟΙ ΑΝΕΜΟΜΥΛΟΙ, ΚΑΜΒΑΣ ΜΕ ΤΥΠΩΜΕΝΟ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΒΑΠΤΙΣΗΣ, ΚΟΥΦΕΤΟΛΙΧΟΥΔΙΕΣ, ΒΙΒΛΙΟ ΕΥΧΩΝ
 
 
 
 
 
 
ΒΑΠΤΙΣΗ ΜΕ ΘΕΜΑ ΣΤΡΟΥΜΦΑΚΙΑ: ΠΡΟΣΚΛΗΤΗΡΙΟ ΒΑΠΤΙΣΗΣ ΚΑΙ ΒΙΒΛΙΟ ΕΥΧΩΝ 

 
 
 
 
 
 


 


Facebook Twitter Google Email