ΕΙΔΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ 

ΕΙΔΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ
ΜΟΥΣΑΜΑΣ - ROLL UP BANNER - STAND - A BOARD - FLAGS 

Όταν θέλετε να προβάλετε και να διαφημίσετε την επιχείρησή σας, να διακοσμήσετε τον εργασιακό σας χώρο, αν λαμβάνετε μέρος σε εκθέσεις και εκδηλώσεις χρειάζεστε έξυπνες, απλές και οικονομικές λύσεις για να προβάλετε τα προϊόντα σας, την εκδήλωσή σας κ.λ.π. 
Aναλαμβάνουμε, σχεδιάζουμε και τυπώνουμε το εικαστικό δίνοντας λύση σε κάθε ανάγκη προβολής της επιχείρησης/εκδήλωσης σας. 
 
 
 ROLL UP BANNER
 
 
PLEXIGLASS / ΠΛΕΞΙΓΚΛΑΣ
 
 
ΜΟΥΣΑΜΑΣ
 

 
ΠΡΟΩΘΗΤΙΚΕΣ ΣΗΜΑΙΕΣ
Ένας διαφορετικός τρόπος προώθησης της επιχείρησής σας ή των προϊόντων/υπηρεσιών σας. Αποτελεί επίσης μια καλή πρόταση για το εκθεσιακό σας περίπτερο και τις αθλητικές/κοινωνικές σας εκδηλώσεις. Χρησιμοποιούνται συνήθως σε εξωτερικό χώρο.
Εκτυπώνουμε οποιοδήποτε σχεδιό σας, με απεριόριστο πλήθος χρωμάτων. Παρέχουμε και τον ειδικό ιστό στον οποίο θα προσαρμόσετε τη σημαία σας. Είναι εύκολη στην συναρμολόγηση της και μεταφέρεται παντού. Επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες.
 
 
 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟ Α-BOARD ΔΙΠΛΗΣ ΟΨΗΣ
Ιδανικό για προβολή και διαφήμιση σε εξωτερικό χώρο. Ευκολο στην τοποθέτηση. Διαθέτει αφισοθήκες και στις δύο όψεις για εύκολη και γρήγορη αλλαγή. Διατίθεται σε διάφορες διαστάσεις.

 


ROLL UP BANNER
 
Έξυπνη λύση για την προβολή της επιχείρησής σας και των προϊόντων σας. Διαθέτει τσάντα μεταφοράς, συναρμολογείται πανεύκολα έτσι ώστε η μεταφορά του να γίνεται εύκολα και γρήγορα. Κατάλληλο για εργασιακούς χώρους, εκθεσιακά περίπτερα και κοινωνικές εκδηλώσεις.
 
 


 
 
 

 
 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟ STAND
 
 
 
 
 
ΜΟΥΣΑΜΑΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ


 

Facebook Twitter Google Email