ΠΡΟΣΚΛΗΤΗΡΙΑ ΒΑΠΤΙΣΗΣΠΡΟΣΚΛΗΣΕΙΣ ΒΑΠΤΙΣΗΣ
Κάποιες στιγμές στη ζωή μας, μας μένουν αξέχαστες...
Έτσι και το πρώτο κοσμικό γεγονός του παιδιού μας, η βάπτισή του. Μοναδικά προσκλητήρια βάπτισης για το μικρό σας αγγελούδι,
εμπνευσμένα από τα παιδικά παραμύθια και τον μαγικό κόσμο των παιδιών, γεμάτα χρώμα και φαντασία.
Παρακάτω θα δείτε ένα μικρό δείγμα της μεγάλης ποικιλίας που διαθέτουμε σε προσκλητήρια βάπτισης καθώς και θεματικές βαπτίσεις.
 
 
 
ΒΑΠΤΙΣΗ BIRDS
Βάπτιση με θέμα "Birds". Τετράγωνη πρόσκληση με εκτύπωση 2 όψεων και φακελο με κλεισιμο χάρτινης λωρίδας με το θεμα της βάπτισης. Βιβλίο ευχών με τυπωμένες τις εσωτερικές σελίδες και διακόσμηση με κορδέλες στα χρώματα της βάπτισης. Χάρτινα χωνάκια για ζαχαρωτά και καραμέλες σε δυο εκδοχές και διακοσμητικό  banner με το όνομα του παιδιού.
 
 
 
 
ΒΑΠΤΙΣΗ LITTLE MAN
Βάπτιση με θέμα "Little Man". Τετράγωνη πρόσκληση με εκτύπωση 2 όψεων και φακελο με κλείσιμο χάρτινης λωρίδας με το θέμα της βάπτισης, βιβλίο ευχών με τυπωμενες τις εσωτερικές σελίδες και διακόσμηση με κορδέλες στα χρώματα της βάπτισης στο εξώφυλλο του, χάρτινα χωνάκια για ζαχαρωτά και καραμέλες σε 2 εκδοχές & διακοσμητικό banner με το όνομα του παιδιού.

 
 

 
ΒΑΠΤΙΣΗ BIRD CAGES
Βάπτιση με θέμα "Bird cages". 3/πτυχη πρόσκληση 2 όψεων, κλείσιμο με αυτοκόλλητο, χάρτινα χωνάκια για ζαχαρωτά, βιβλίο ευχών με τυπωμένες τις εσωτερικές σελίδες, αρίθμηση τραπεζιού
 
 
 
 
ΒΑΠΤΙΣΗ BABY BLOOM
Βάπτιση με θέμα "Baby Bloom" (τετράγωνη πρόσκληση με εκτύπωση 2 όψεις και φάκελος με δέσιμο κορδέλα, καρτάκι με ονόματα καλεσμένων,  βιβλίο ευχών με τυπωμένες τις εσωτερικές σελίδες, μπομπονιέρα πουγκί με κορδέλες και κρεμαστό μονόγραμμα)
 
 


ΒΑΠΤΙΣΗ ΡΟΖ ΕΛΕΦΑΝΤΑΚΙ
Βάπτιση με θέμα "Ροζ ελεφαντάκι" (Ορθογώνια πρόσκληση με εκτυπωση 2 όψεις, μπλόκ ζωγραφικής, βιβλίο ευχών, διακοσμητικό banner με όνομα, τσιγκινα κουτια με ετικέτα και κορδέλα, διακοσμητικά στικ, αυτοκόλλητα για καλαμάκι)
 
 
 
 ΔΙΑΦΟΡΑ...
 
 

ΒΑΠΤΙΣΗ TWIN OWLS
Βάπτιση με θέμα "Twin owls" (Σουπλά, βιβλίο ευχών, καρτάκι μπομπονιέρας, place cards, αρίθμηση τραπεζιού, ετικέτα νερού και ετικέτα κρασιού. 
 
 
ΒΑΠΤΙΣΗ RED LIGHTHOUSE
Βάπτιση με θεμα "Red lighthouse" Τετράγωνη πρόσκληση (2 όψεις εκτύπωση) διακοσμητικό banner, σουπλά, αυτοκόλλητη ετικέτα νερού, αυτοκόλλητη ετικέτα κρασιου, χάρτινο χωνάκι (για ζαχαρωτα, κουφέτα κ.λ.π.), αρίθμηση τραπεζιού.
 
 
 
ΒΑΠΤΙΣΗ BUTTERFLY BICYCLE
Βάπτιση με θέμα "Butterfly bicycle". Ορθογώνια πρόσκληση τυπου card postal (2 όψεις εκτυπωση) σε vintage ρομαντικό ύφος.
Διακομσητικό bannner, σουπλά, αυτοκόλλητη ετικέτα νερου, αυτοκόλλητη ετικέτεα κρασιού, χάρτινο χωνάκι (π.χ. για ζαχαρωτά), αρίθμηση τραπεζιού.
 
 

ΒΑΠΤΙΣΗ VINTAGE BALLET SHOES
Βάπτιση με θέμα "vintage ballet shoes", πρόσκληση ορθογώνια τύπου card postal με φάκελο και δέσιμο, χωνάκια χάρτινα, κάρτες ευχών, σαπουνόφουσκες.
 
 
 

ΒΑΠΤΙΣΗ ΠΡΟΒΑΤΑΚΙ
Βάπτιση με θέμα "προβατάκι", πρόσκληση τετράγωνη (2 όψεις εκτύπωση) με φάκελο και αυτοκόλλητο, βιβλίο ευχών* με τυπωμένες τις εσωτερικές σελίδες, μπομπονιέρες καδράκια καμβάς με το θέμα της βάπτισης.
* χωρίς διακόσμηση 
 
 

Σας ευχαριστούμε για την προτίμησή σας!!!

 

 
 

ΒΑΠΤΙΣΗ VINTAGE FLOWERS
ΤΕΤΡΑΓΩΝΟ ΠΡΟΣΚΛΗΤΗΡΙΟ ΜΕ 2 ΟΨΕΙΣ ΕΚΤΥΠΩΣΗ ΚΑΙ ΦΑΚΕΛΟ ΜΕ ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΔΕΣΙΜΟ ΜΕ ΣΠΑΓΓΟ, ΜΠΟΜΠΟΝΙΕΡΑ VINTAGE ΠΟΥΓΚΙ ΜΕ  5 ΚΟΥΦΕΤΑ ΚΑΙ ΔΕΣΙΜΟ ΚΟΜΠΟΣ ΑΠΟ ΣΤΡΙΦΤΟ ΚΟΡΔΟΝΙ ΣΕ ΔΥΟ ΧΡΩΜΑΤΑ. 
 
 
Σας ευχαριστομε που μας επιλέξατε
 
 
 

ΒΑΠΤΙΣΗ ΜΕ ΘΕΜΑ NAVY: ΠΡΟΣΚΛΗΤΗΡΙΟ ΒΑΠΤΙΣΗΣ ΤΕΤΡΑΓΩΝΟ ΜΕ ΦΑΚΕΛΟ, ΔΕΣΙΜΟ ΛΙΝΑΤΣΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟΚΟΛΛΗΤΟ ΜΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΒΑΠΤΙΣΗΣ,ΚΑΡΤΑΚΙ ΓΙΑ ΓΛΥΚΟ ΤΟΥ ΚΟΥΤΑΛΙΟΥ ΜΕ ΤΡΥΠΑ, ΕΚΤΥΠΩΣΗ ΘΕΜΑΤΟΣ ΓΙΑ ΚΟΡΝΙΖΑ, ΧΩΝΑΚΙΑ, ΜΠΛΟΚ ΖΩΓΡΑΦΙΚΗΣ ΜΕ ΞΥΛΟΜΠΟΓΙΕΣ, ΜΠΟΜΠΟΝΙΕΡΑ ΠΟΥΓΚΙ ΜΕ ΔΙΑΚΟΣΜΗΤΙΚΟ ΜΕΤΑΛΛΙΚΟ ΚΑΡΑΒΑΚΙ ΚΑΙ ΚΑΡΤΑΚΙ ΜΕ ΠΑΡΑΜΑΝΑ.


 
ΒΑΠΤΙΣΗ ΔΙΔΥΜΩΝ ΜΕ ΘΕΜΑ ΚΟΥΚΟΥΒΑΓΙΕΣ: ΠΡΟΣΚΛΗΤΗΡΙΟ ΒΑΠΤΙΣΗΣ ΚΟΥΚΟΥΒΑΓΙΕΣ, ΜΠΛΟΚ ΖΩΓΡΑΦΙΚΗΣ ΣΕ ΖΕΛΑΤΙΝΑ ΜΕ ΞΥΛΟΜΠΟΓΙΕΣ, ΑΥΤΟΚΟΛΛΗΤΗ ΕΤΙΚΕΤΑ ΛΕΜΟΝΑΔΑΣ, ΤΑΜΠΕΛΙΤΣΕΣ ΓΙΑ ΤΑ ΚΟΥΦΕΤΑ ΚΑΙ ΖΑΧΑΡΩΤΑ, ΚΑΡΤΑΚΙ "SWEET POPCORN", ΚΑΡΤΑΚΙΑ ΕΥΧΩΝ, ΜΠΟΜΠΟΝΙΕΡΕΣ ΜΕΤΑΛΛΙΚΟ ΚΟΥΤΙ.

 
 
ΒΑΠΤΙΣΗ ΜΕ ΘΕΜΑ "UNDER CONSTRUCTION": ΠΡΟΣΚΛΗΤΗΡΙΟ ΤΕΤΡΑΓΩΝΟ ΜΕ ΕΚΤΥΠΩΣΗ 2 ΟΨΕΩΝ, ΦΑΚΕΛΟΣ ΠΟΥ ΚΛΕΙΝΕΙ ΜΕ ΚΟΡΔΕΛΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟΚΟΛΛΗΤΟ (ΜΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΒΑΠΤΙΣΗΣ) ΚΑΙ ΒΙΒΛΙΟ ΕΥΧΩΝ ΜΕ ΤΥΠΩΜΕΝΕΣ ΤΙΣ ΕΣΩΤΕΡΙΚΕΣ ΣΕΛΙΔΕΣ.
 

 
 
ΒΑΠΤΙΣΗ ΜΕ ΘΕΜΑ ΦΟΡΜΑΚΙ ΓΙΑ ΑΓΟΡΙ:  ΠΡΟΣΚΛΗΤΗΡΙΟ ΒΑΠΤΙΣΗΣ ΜΕ ΚΟΡΔΕΛΑ, ΜΠΟΜΠΟΝΙΕΡΑ ΚΟΥΜΠΑΡΑΣ ΜΕ ΤΥΠΩΜΕΝΗ ΕΤΙΚΕΤΑ ΜΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΒΑΠΤΙΣΗΣ, ΜΠΟΜΠΟΝΙΕΡΑ ΠΑΝΙΝΗ ΤΣΑΝΤΑ ΜΕ ΜΟΝΟΓΡΑΜΜΑ, ΜΕΤΑΛΛΙΚΟ ΔΙΑΚΟΣΜΗΤΙΚΟ CENTERPIECE ΜΕ ΤΥΠΩΜΕΝΗ ΕΤΙΚΕΤΑ, ΕΤΙΚΕΤΑ ΓΙΑ ΔΙΑΚΟΣΜΗΤΙΚΟ ΒΑΖΟ, ΚΑΡΤΕΛΑΚΙ ΑΡΙΘΜΗΣΗΣ ΤΡΑΠΕΖΙΟΥ, BANNER  ME TO ONOMA ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ.
 


 ΒΑΠΤΙΣΗ ΑΓΟΡΙ ΜΕ ΜΠΑΛΟΝΙΑ: ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΒΑΠΤΙΣΗΣ ΜΕ ΚΟΡΔΕΛΑ, ΜΠΟΜΠΟΝΙΕΡΑ ΜΕΤΑΛΛΙΚΟ ΚΟΥΤΙ, ΜΠΛΟΚ ΖΩΓΡΑΦΙΚΗΣ
 
 

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΤΙΜΗΣΗ ΣΑΣ..! 
 
ΝΕΑ ΠΡΟΣΚΛΗΤΗΡΙΑ ΒΑΠΤΙΣΗΣ VINTAGE CARD POSTAL 
Κάντε το πρώτο κοσμικό γεγονός του παιδιού σας μια ωραία ανάμνηση βγαλμένη από
άλλες εποχές με τα νέα μας vintage card postal  προσκλητήρια βάπτισής μας.
Παρακάτω ακολουθεί ένα μικρό δείγμα των νέων μας προσκλητηρίων μας (2 όψεις εκτύπωση)
 

 ΒΑΠΤΙΣΗ ΜΕ ΘΕΜΑ ΠΕΤΑΛΟΥΔΑ: ΤΕΤΡΑΓΩΝΗ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΠΕΤΑΛΟΥΔΑ 2 ΟΨΕΩΝ, ΦΑΚΕΛΟΣ ΦΟΥΞΙΑ  ΜΕ ΧΑΡΤΙΝΗ ΛΩΡΙΔΑ, ΒΙΒΛΙΟ ΕΥΧΩΝ ΜΕ ΤΥΠΩΜΕΝΕΣ ΤΙΣ ΕΣΩΤΕΡΙΚΕΣ ΣΕΛΙΔΕΣ, ΜΕΤΑΛΛΙΚΟ ΔΙΑΚΟΣΜΗΤΙΚΟ ΚΟΥΤΙ ΜΕ ΕΤΙΚΕΤΑ.
 
 

ΒΑΠΤΙΣΗ ΜΕ ΘΕΜΑ ΚΑΡΑΒΙ: ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΒΑΠΤΙΣΗΣ, ΦΑΚΕΛΟΣ ΜΕ ΚΟΡΔΕΛΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟΚΟΛΛΗΤΟ, ΧΩΝΑΚΙΑ ΓΙΑ ΖΑΧΑΡΩΤΑ, ΕΤΙΚΕΤΑ ΝΕΡΟΥ, ΕΤΙΚΕΤΑ ΚΡΑΣΙΟΥ, ΚΑΡΤΑΚΙ ΑΡΙΘΜΗΣΗΣ ΤΡΑΠΕΖΙΟΥ,ΜΠΟΜΠΟΝΙΕΡΑ ΣΑΠΟΥΝΟΦΟΥΣΚΕΣ, ΜΠΟΜΠΟΝΙΕΡΑ ΚΟΥΜΠΑΡΑΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑΛΛΙΚΟ ΚΟΥΤΙ, ΕΤΙΚΕΤΑ ΛΙΚΕΡ, ΥΦΑΜΑΤΙΝΗ ΜΠΟΜΠΟΝΙΕΡΑ ΚΑΡΑΒΑΚΙ, ΥΦΑΣΜΑΤΙΝΗ ΠΟΥΑ ΜΠΟΜΠΟΝΙΕΡΑ ΠΟΥΓΚΙ, BANNER ΜΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ

 
 ΒΑΠΤΙΣΗ ΜΕ ΘΕΜΑ ΦΡΑΟΥΛΑ: ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΒΑΠΤΙΣΗΣ ΦΡΑΟΥΛΑ, ΒΙΒΛΙΟ ΕΥΧΩΝ ΜΕ ΤΥΠΩΜΕΝΕΣ ΤΙΣ ΕΣΩΤΕΡΙΚΕΣ ΣΕΛΙΔΕΣ, ΧΩΝΑΚΙΑ ΓΙΑ ΖΑΧΑΡΩΤΑ, ΕΤΙΚΕΤΑ ΝΕΡΟΥ, ΕΤΙΚΕΤΑ ΚΡΑΣΙΟΥ, ΚΑΡΤΑΚΙ ΑΡΙΘΜΗΣΗΣ ΤΡΑΠΕΖΙΟΥ,ΜΠΟΜΠΟΝΙΕΡΑ ΣΑΠΟΥΝΟΦΟΥΣΚΕΣ, ΜΠΟΜΠΟΝΙΕΡΑ ΠΕΤΣΕΤΑ ΜΕ  ΟΝΟΜΑ, ΜΠΛΟΚ ΖΩΓΡΑΦΙΚΗΣ, ΜΠΟΜΠΟΝΙΕΡΑ ΚΟΥΜΠΑΡΑΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑΛΛΙΚΟ ΚΟΥΤΙ, ΧΑΡΤΙΝΗ ΜΠΟΜΠΟΝΙΕΡΑ ΜΑΞΙΛΑΡΑΚΙ, ΜΠΟΜΠΟΝΙΕΡΑ ΧΑΡΤΙΝΟ ΚΟΥΤΙ.
 

ΒΑΠΤΙΣΗ ΜΕ ΘΕΜΑ ΚΑΡΑΒΑΚΙ: ΧΕΙΡΟΠΟΙΗΤΗ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΒΑΠΤΙΣΗΣ ΚΑΡΑΒΑΚΙ, ΒΙΒΛΙΟ ΕΥΧΩΝ ΜΕ ΤΥΠΩΜΕΝΕΣ ΤΙΣ ΕΣΩΤΕΡΙΚΕΣ ΣΕΛΙΔΕΣ, ΧΩΝΑΚΙΑ ΓΙΑ ΖΑΧΑΡΩΤΑ.
 

 
ΒΑΠΤΙΣΗ ΜΕ ΘΕΜΑ ΚΕΡΑΣΑΚΙ: ΠΡΟΣΚΛΗΤΗΡΙΟ, ΜΠΛΟΚ ΖΩΓΡΑΦΙΚΗΣ ΜΕ ΞΥΛΟΜΠΟΓΙΕΣ, ΜΠΟΜΠΟΝΙΕΡΑ ΧΑΡΤΙΝΟ ΚΟΥΤΑΚΙ, ΧΕΙΡΟΠΟΙΗΤΟΙ ΑΝΕΜΟΜΥΛΟΙ, ΚΑΜΒΑΣ ΜΕ ΤΥΠΩΜΕΝΟ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΒΑΠΤΙΣΗΣ, ΚΟΥΦΕΤΟΛΙΧΟΥΔΙΕΣ, ΒΙΒΛΙΟ ΕΥΧΩΝ

 
 
ΒΑΠΤΙΣΗ ΜΕ ΘΕΜΑ ΣΤΡΟΥΜΦΑΚΙΑ: ΠΡΟΣΚΛΗΤΗΡΙΟ ΒΑΠΤΙΣΗΣ ΚΑΙ ΒΙΒΛΙΟ ΕΥΧΩΝ 
 
 

 ΒΑΠΤΙΣΗ ΜΕ ΘΕΜΑ ΓΟΡΓΟΝΑ: ΠΡΟΣΚΛΗΤΗΡΙΟ ΒΑΠΤΙΣΗΣ ΚΑΙ ΒΙΒΛΙΟ ΕΥΧΩΝ

 
ΠΡΟΣΚΛΗΤΗΡΙΟ ΒΑΠΤΙΣΗΣ ΔΙΔΥΜΕΣ ΠΡΙΓΚΙΠΙΣΣΕΣ, ΖΟΥΓΚΛΑ ΜΕ ΖΩΑΚΙΑ, ΠΟΥΑ ΦΟΡΕΜΑΤΑΚΙ 
 
 


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Facebook Twitter Google Email