ΕΣΠΑ
Dedevesis Graphic Arts Logo
 
  • Dedevesis Graphic Arts
  • Dedevesis Graphic Arts
  • Dedevesis Graphic Arts

ΠΡΟΣΚΛΗΤΗΡΙΑ ΒΑΠΤΙΣΗΣ



ΠΡΟΣΚΛΗΣΕΙΣ ΒΑΠΤΙΣΗΣ
Κάποιες στιγμές στη ζωή μας, μας μένουν αξέχαστες...
Έτσι και το πρώτο κοσμικό γεγονός του παιδιού μας, η βάπτισή του. Μοναδικά προσκλητήρια βάπτισης για το μικρό σας αγγελούδι,
εμπνευσμένα από τα παιδικά παραμύθια και τον μαγικό κόσμο των παιδιών, γεμάτα χρώμα και φαντασία.
Παρακάτω θα δείτε ένα μικρό δείγμα της μεγάλης ποικιλίας που διαθέτουμε σε προσκλητήρια βάπτισης καθώς και θεματικές βαπτίσεις.
 
ΒΑΠΤΙΣΗ "HELLO KITY" 
Βάπτιση με θέμα "Hello kitty". Τετράγωνη πρόσκληση (2 όψεις εκτήπωση) με κίτρινο φακελο που κλεινει με αυτοκόλλητο με το θέμα της βάπτισης.
Σουπλά τραπεζιού με το θέμα της βάπτισης και το όνομα του παιδιού.
 
 ΠΡΟΣΚΛΗΤΗΡΙΑ ΒΑΠΤΙΣΗΣ

ΒΑΠΤΙΣΗ "ΖΩΑΚΙΑ ΤΟΥ ΔΑΣΟΥΣ"
Βάπτιση με θέμα "Ζωάκια του δάσους" . Τετράγωνη πρόκληση (2 όψεις εκτυπωση) με φακελο που κλεινει με αυτοκόλλητο με το θέμα της βάπτισης. Βιβλίο ευχών με σκληρό εξώφυυλο με εκτυπωμένο το θέμα της βάπτισης και εκτυπωμένες τις εσωτερικές σελίδες. Αρίθμηση τραπεζιού με το θέμα της βάπτισης και εκτύπωση στις 2 όψεις.

 
ΠΡΟΣΚΛΗΤΗΡΙΑ ΒΑΠΤΙΣΗΣ
 
 
Προσκλήσεις βάπτισης με διάφορα θέματα...Σας ευχαριστούμε για την προτίμηση σας! 
 
ΠΡΟΣΚΛΗΤΗΡΙΑ ΒΑΠΤΙΣΗΣ

ΒΑΠΤΙΣΗ "LITTLE GIRL"
Βάπτιση με θέμα "Little girl". Τσίγκινα διακοσμητικά κουτιά με ετικέτες στα χρώματα της βάπτισης και κορδέλα, διακοσμητικά στικ με εκτυπωση 2 όψεων (2 εκδοχές) με κορδέλα, καμβάς με το θέμα της βάπτισης, το όνομα του παιδιού και την ημερομηνία, βιβλίο ευχών με τυπωμένες τις εσωτερικές σελίδες, σκληρό εξωφυλλο με κτυπωμενο το θέμα της βάπτισης και διακόσμηση με κορδέλες. Σουπλά Α3 με το θεμα της βάπτισης και ετικέτες (2 εκδοχές) νερού (0,5λ) και διακοσμητικό banner με το όνομα του παιδιού.
 
 
ΠΡΟΣΚΛΗΤΗΡΙΑ ΒΑΠΤΙΣΗΣ 
 
ΒΑΠΤΙΣΗ "TINKERBELL"
Βάπτιση με θέμα "Tinkerbell". Πρόσκληση 2/πτυχη (2 όψεις εκτύπωση) με δεσιμο κορδόνι. Διακοσμητικό banner με το όνομα του παιδιού. Μπομπονιέρα πουγκί με διακοσμητική ξύλινη νεράιδα και κορδέλα, καρτάκι (1 όψη εκτύπωση) για σακουλάκι ζαχαρωτών, χωνάκια με το θέμα της βάπτισης για ζαχαρωτά και καραμέλες, αυτοκόλλητη ετικέτα για μπουκαλάκι νερού (0,5λ) και αυτοκόλλητη ετικέτα κρασιού. Σουπλά τραπεζιού, χάρτινη λωρίδα για μαχαιροπίρουνα, σαπουνόφουσκες με αυτοκόλλητες ετικέτες στο θέμα της βάπτισης. Αυτοκόλλητο για χάρτινη σακούλα δώρου και κάρτες για κορνίζα (μπικότα, λεμονάδα, ζαχαρωτά κλπ)
 
 
ΠΡΟΣΚΛΗΤΗΡΙΑ ΒΑΠΤΙΣΗΣ 
 
 
 
ΒΑΠΤΙΣΗ "LITTLE DREAMER" - ΟΝΕΙΡΟΠΑΓΙΔΑ (ΚΟΡΙΤΣΙ)
Βάπτιση με θέμα "Little Dreamer - Ονειροπαγίδα". Πρόσκληση (καλούπι) με 2 όψεις εκτύπωση και δέσιμο με ροζ & λευκή κορδέλα, χωρίς φάκελο.
 
 ΠΡΟΣΚΛΗΤΗΡΙΑ ΒΑΠΤΙΣΗΣ
 
 
 
ΒΑΠΤΙΣΗ "KEEP DREAMING" - ΟΝΕΙΡΟΠΑΓΙΔΑ (ΑΓΟΡΙ)
Βάπτιση με θέμα "Keep dreaming" - Ονειροπαγίδα. Τετράγωνη πρόσκληση, εκτύπωση 2 όψεις, με γαλάζιο φάκελο που κλείνει με χάρτινη λωρίδα στο θεμα της βάπτισης. Μπομπονιέρα παιδική "μίνι επιτραπέζιο φιδάκι" με 5 κουφέτα crispy Χατζηγιαννάκης πολύχρωμο. Μπομπονιέρα ενηλικών, κουτί τετράγωνο με εκτυπωμένο το θέμα της βάπτισης με 5 κουφέτα crispy Χατζηγιαννάκης πολύχρωμο και δεσιμο με 2 σατέν κορδόνια (γαλάζιο-λευκό). Βιβλίο ευχών με εκτυπωμένες τις εσωτερικές σελίδες, σκληρό εξώφυλλο με το θέμα της βάπτισης και δεμένο με διάφορες κορδέλες στα χρώματα του θέματος.
 
 ΠΡΟΣΚΛΗΤΗΡΙΑ ΒΑΠΤΙΣΗΣ
 
 
ΒΑΠΤΙΣΗ LITTLE GIRL
Βάπτιση με θέμα "Little Girl". Τετράγωνη πρόσκληση (2 όψεις εκτύπωση) τετράγωνος μωβ φακελο με κλείσιμο γκρό κορδέλα.Καμβάς 35x50 με το θέμα της βάπτισης και βιβλίο ευχών με τυπωμένες τις εσωτερικές σελίδες, σκληρό εξώφυλλο και εκτυπωμένο το θέμα της βάπτισης, διακοσμημένο με διάφορες κορδέλες στα χρώματα του θέματος.
 
 
 ΠΡΟΣΚΛΗΤΗΡΙΑ ΒΑΠΤΙΣΗΣ
 
 

ΒΑΠΤΙΣΗ LITTLE PRINCE
Βάπτιση με θέμα "Little Prince. Πρόσκληση 2πτυχη, 2 όψεις εκτύπωση με δέσιμο. Μπλοκ ζωγραφικής με τυπωμένες τις εσωτερικές σελίδες με εικόνες από το ομώνυμο βιβλίο. Μπομπονιέρες πουγκί λινάτσα, με ξύλινο διακοσμητικό αστεράκι και αλεπού.

 
 ΠΡΟΣΚΛΗΤΗΡΙΑ ΒΑΠΤΙΣΗΣ
 
ΒΑΠΤΙΣΗ ΑΕΡΟΣΤΑΤΟ 
Βάπτιση με θέμα "Αερόστατο". Πρόσκληση 2πτυχη με καλούπι, 2 όψεις εκτύπωση με δέσιμο κορδέλα. Βιβλίο ευχών με τυπωμένες τις εσωτερικές σελίδες. Χάρτινο σουπλα με το θέμα της βάπτισης και διακοσμητικό  banner με το όνομα του παιδιού.

 
 ΠΡΟΣΚΛΗΤΗΡΙΑ ΒΑΠΤΙΣΗΣ
 
 
ΒΑΠΤΙΣΗ STARS
Βάπτιση με θέμα "Stars".  Χάρτινα χωνάκια για ζαχαρωτά και καραμέλες σε 3 εκδοχές και μπομπονιέρα μεταλλικό κουτί σε διαφορετικούς συνδυασμούς χρωμάτων.
 
ΠΡΟΣΚΛΗΤΗΡΙΑ ΒΑΠΤΙΣΗΣ
 

ΒΑΠΤΙΣΗ BIRDS
Βάπτιση με θέμα "Birds". Τετράγωνη πρόσκληση με εκτύπωση 2 όψεων και φακελο με κλεισιμο χάρτινης λωρίδας με το θεμα της βάπτισης. Βιβλίο ευχών με τυπωμένες τις εσωτερικές σελίδες και διακόσμηση με κορδέλες στα χρώματα της βάπτισης. Χάρτινα χωνάκια για ζαχαρωτά και καραμέλες σε δυο εκδοχές και διακοσμητικό  banner με το όνομα του παιδιού.
 
ΠΡΟΣΚΛΗΤΗΡΙΑ ΒΑΠΤΙΣΗΣ
 
 
 
ΒΑΠΤΙΣΗ LITTLE MAN
Βάπτιση με θέμα "Little Man". Τετράγωνη πρόσκληση με εκτύπωση 2 όψεων και φακελο με κλείσιμο χάρτινης λωρίδας με το θέμα της βάπτισης, βιβλίο ευχών με τυπωμενες τις εσωτερικές σελίδες και διακόσμηση με κορδέλες στα χρώματα της βάπτισης στο εξώφυλλο του, χάρτινα χωνάκια για ζαχαρωτά και καραμέλες σε 2 εκδοχές & διακοσμητικό banner με το όνομα του παιδιού.

 
ΠΡΟΣΚΛΗΤΗΡΙΑ ΒΑΠΤΙΣΗΣ
 

 
ΒΑΠΤΙΣΗ BIRD CAGES
Βάπτιση με θέμα "Bird cages". 3/πτυχη πρόσκληση 2 όψεων, κλείσιμο με αυτοκόλλητο, χάρτινα χωνάκια για ζαχαρωτά, βιβλίο ευχών με τυπωμένες τις εσωτερικές σελίδες, αρίθμηση τραπεζιού
 
 ΠΡΟΣΚΛΗΤΗΡΙΑ ΒΑΠΤΙΣΗΣ
 
 
ΒΑΠΤΙΣΗ BABY BLOOM
Βάπτιση με θέμα "Baby Bloom" (τετράγωνη πρόσκληση με εκτύπωση 2 όψεις και φάκελος με δέσιμο κορδέλα, καρτάκι με ονόματα καλεσμένων,  βιβλίο ευχών με τυπωμένες τις εσωτερικές σελίδες, μπομπονιέρα πουγκί με κορδέλες και κρεμαστό μονόγραμμα)
 
ΠΡΟΣΚΛΗΤΗΡΙΑ ΒΑΠΤΙΣΗΣ 


ΒΑΠΤΙΣΗ ΡΟΖ ΕΛΕΦΑΝΤΑΚΙ
Βάπτιση με θέμα "Ροζ ελεφαντάκι" (Ορθογώνια πρόσκληση με εκτυπωση 2 όψεις, μπλόκ ζωγραφικής, βιβλίο ευχών, διακοσμητικό banner με όνομα, τσιγκινα κουτια με ετικέτα και κορδέλα, διακοσμητικά στικ, αυτοκόλλητα για καλαμάκι)
 
ΠΡΟΣΚΛΗΤΗΡΙΑ ΒΑΠΤΙΣΗΣ 
 
 ΔΙΑΦΟΡΑ...
 
ΠΡΟΣΚΛΗΤΗΡΙΑ ΒΑΠΤΙΣΗΣ
 

ΒΑΠΤΙΣΗ TWIN OWLS
Βάπτιση με θέμα "Twin owls" (Σουπλά, βιβλίο ευχών, καρτάκι μπομπονιέρας, place cards, αρίθμηση τραπεζιού, ετικέτα νερού και ετικέτα κρασιού. 
 ΠΡΟΣΚΛΗΤΗΡΙΑ ΒΑΠΤΙΣΗΣ
 
ΒΑΠΤΙΣΗ RED LIGHTHOUSE
Βάπτιση με θεμα "Red lighthouse" Τετράγωνη πρόσκληση (2 όψεις εκτύπωση) διακοσμητικό banner, σουπλά, αυτοκόλλητη ετικέτα νερού, αυτοκόλλητη ετικέτα κρασιου, χάρτινο χωνάκι (για ζαχαρωτα, κουφέτα κ.λ.π.), αρίθμηση τραπεζιού.
 
 ΠΡΟΣΚΛΗΤΗΡΙΑ ΒΑΠΤΙΣΗΣ
 
ΒΑΠΤΙΣΗ BUTTERFLY BICYCLE
Βάπτιση με θέμα "Butterfly bicycle". Ορθογώνια πρόσκληση τυπου card postal (2 όψεις εκτυπωση) σε vintage ρομαντικό ύφος.
Διακομσητικό bannner, σουπλά, αυτοκόλλητη ετικέτα νερου, αυτοκόλλητη ετικέτεα κρασιού, χάρτινο χωνάκι (π.χ. για ζαχαρωτά), αρίθμηση τραπεζιού.
 
ΠΡΟΣΚΛΗΤΗΡΙΑ ΒΑΠΤΙΣΗΣ 

ΒΑΠΤΙΣΗ VINTAGE BALLET SHOES
Βάπτιση με θέμα "vintage ballet shoes", πρόσκληση ορθογώνια τύπου card postal με φάκελο και δέσιμο, χωνάκια χάρτινα, κάρτες ευχών, σαπουνόφουσκες.
 
 
ΠΡΟΣΚΛΗΤΗΡΙΑ ΒΑΠΤΙΣΗΣ 

ΒΑΠΤΙΣΗ ΠΡΟΒΑΤΑΚΙ
Βάπτιση με θέμα "προβατάκι", πρόσκληση τετράγωνη (2 όψεις εκτύπωση) με φάκελο και αυτοκόλλητο, βιβλίο ευχών* με τυπωμένες τις εσωτερικές σελίδες, μπομπονιέρες καδράκια καμβάς με το θέμα της βάπτισης.
* χωρίς διακόσμηση 
 
ΠΡΟΣΚΛΗΤΗΡΙΑ ΒΑΠΤΙΣΗΣ
 

Σας ευχαριστούμε για την προτίμησή σας!!!

 ΠΡΟΣΚΛΗΤΗΡΙΑ ΒΑΠΤΙΣΗΣ

ΠΡΟΣΚΛΗΤΗΡΙΑ ΒΑΠΤΙΣΗΣ 
 

ΒΑΠΤΙΣΗ VINTAGE FLOWERS
ΤΕΤΡΑΓΩΝΟ ΠΡΟΣΚΛΗΤΗΡΙΟ ΜΕ 2 ΟΨΕΙΣ ΕΚΤΥΠΩΣΗ ΚΑΙ ΦΑΚΕΛΟ ΜΕ ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΔΕΣΙΜΟ ΜΕ ΣΠΑΓΓΟ, ΜΠΟΜΠΟΝΙΕΡΑ VINTAGE ΠΟΥΓΚΙ ΜΕ  5 ΚΟΥΦΕΤΑ ΚΑΙ ΔΕΣΙΜΟ ΚΟΜΠΟΣ ΑΠΟ ΣΤΡΙΦΤΟ ΚΟΡΔΟΝΙ ΣΕ ΔΥΟ ΧΡΩΜΑΤΑ. 
 ΠΡΟΣΚΛΗΤΗΡΙΑ ΒΑΠΤΙΣΗΣ
 
Σας ευχαριστομε που μας επιλέξατε
 ΠΡΟΣΚΛΗΤΗΡΙΑ ΒΑΠΤΙΣΗΣ
 
 

ΒΑΠΤΙΣΗ ΜΕ ΘΕΜΑ NAVY: ΠΡΟΣΚΛΗΤΗΡΙΟ ΒΑΠΤΙΣΗΣ ΤΕΤΡΑΓΩΝΟ ΜΕ ΦΑΚΕΛΟ, ΔΕΣΙΜΟ ΛΙΝΑΤΣΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟΚΟΛΛΗΤΟ ΜΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΒΑΠΤΙΣΗΣ,ΚΑΡΤΑΚΙ ΓΙΑ ΓΛΥΚΟ ΤΟΥ ΚΟΥΤΑΛΙΟΥ ΜΕ ΤΡΥΠΑ, ΕΚΤΥΠΩΣΗ ΘΕΜΑΤΟΣ ΓΙΑ ΚΟΡΝΙΖΑ, ΧΩΝΑΚΙΑ, ΜΠΛΟΚ ΖΩΓΡΑΦΙΚΗΣ ΜΕ ΞΥΛΟΜΠΟΓΙΕΣ, ΜΠΟΜΠΟΝΙΕΡΑ ΠΟΥΓΚΙ ΜΕ ΔΙΑΚΟΣΜΗΤΙΚΟ ΜΕΤΑΛΛΙΚΟ ΚΑΡΑΒΑΚΙ ΚΑΙ ΚΑΡΤΑΚΙ ΜΕ ΠΑΡΑΜΑΝΑ.

ΠΡΟΣΚΛΗΤΗΡΙΑ ΒΑΠΤΙΣΗΣ

 
ΒΑΠΤΙΣΗ ΔΙΔΥΜΩΝ ΜΕ ΘΕΜΑ ΚΟΥΚΟΥΒΑΓΙΕΣ: ΠΡΟΣΚΛΗΤΗΡΙΟ ΒΑΠΤΙΣΗΣ ΚΟΥΚΟΥΒΑΓΙΕΣ, ΜΠΛΟΚ ΖΩΓΡΑΦΙΚΗΣ ΣΕ ΖΕΛΑΤΙΝΑ ΜΕ ΞΥΛΟΜΠΟΓΙΕΣ, ΑΥΤΟΚΟΛΛΗΤΗ ΕΤΙΚΕΤΑ ΛΕΜΟΝΑΔΑΣ, ΤΑΜΠΕΛΙΤΣΕΣ ΓΙΑ ΤΑ ΚΟΥΦΕΤΑ ΚΑΙ ΖΑΧΑΡΩΤΑ, ΚΑΡΤΑΚΙ "SWEET POPCORN", ΚΑΡΤΑΚΙΑ ΕΥΧΩΝ, ΜΠΟΜΠΟΝΙΕΡΕΣ ΜΕΤΑΛΛΙΚΟ ΚΟΥΤΙ.

ΠΡΟΣΚΛΗΤΗΡΙΑ ΒΑΠΤΙΣΗΣ 
 
ΒΑΠΤΙΣΗ ΜΕ ΘΕΜΑ "UNDER CONSTRUCTION": ΠΡΟΣΚΛΗΤΗΡΙΟ ΤΕΤΡΑΓΩΝΟ ΜΕ ΕΚΤΥΠΩΣΗ 2 ΟΨΕΩΝ, ΦΑΚΕΛΟΣ ΠΟΥ ΚΛΕΙΝΕΙ ΜΕ ΚΟΡΔΕΛΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟΚΟΛΛΗΤΟ (ΜΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΒΑΠΤΙΣΗΣ) ΚΑΙ ΒΙΒΛΙΟ ΕΥΧΩΝ ΜΕ ΤΥΠΩΜΕΝΕΣ ΤΙΣ ΕΣΩΤΕΡΙΚΕΣ ΣΕΛΙΔΕΣ.
 
ΠΡΟΣΚΛΗΤΗΡΙΑ ΒΑΠΤΙΣΗΣ

 
 
ΒΑΠΤΙΣΗ ΜΕ ΘΕΜΑ ΦΟΡΜΑΚΙ ΓΙΑ ΑΓΟΡΙ:  ΠΡΟΣΚΛΗΤΗΡΙΟ ΒΑΠΤΙΣΗΣ ΜΕ ΚΟΡΔΕΛΑ, ΜΠΟΜΠΟΝΙΕΡΑ ΚΟΥΜΠΑΡΑΣ ΜΕ ΤΥΠΩΜΕΝΗ ΕΤΙΚΕΤΑ ΜΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΒΑΠΤΙΣΗΣ, ΜΠΟΜΠΟΝΙΕΡΑ ΠΑΝΙΝΗ ΤΣΑΝΤΑ ΜΕ ΜΟΝΟΓΡΑΜΜΑ, ΜΕΤΑΛΛΙΚΟ ΔΙΑΚΟΣΜΗΤΙΚΟ CENTERPIECE ΜΕ ΤΥΠΩΜΕΝΗ ΕΤΙΚΕΤΑ, ΕΤΙΚΕΤΑ ΓΙΑ ΔΙΑΚΟΣΜΗΤΙΚΟ ΒΑΖΟ, ΚΑΡΤΕΛΑΚΙ ΑΡΙΘΜΗΣΗΣ ΤΡΑΠΕΖΙΟΥ, BANNER  ME TO ONOMA ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ.
ΠΡΟΣΚΛΗΤΗΡΙΑ ΒΑΠΤΙΣΗΣ
 


 ΒΑΠΤΙΣΗ ΑΓΟΡΙ ΜΕ ΜΠΑΛΟΝΙΑ: ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΒΑΠΤΙΣΗΣ ΜΕ ΚΟΡΔΕΛΑ, ΜΠΟΜΠΟΝΙΕΡΑ ΜΕΤΑΛΛΙΚΟ ΚΟΥΤΙ, ΜΠΛΟΚ ΖΩΓΡΑΦΙΚΗΣ
 
ΠΡΟΣΚΛΗΤΗΡΙΑ ΒΑΠΤΙΣΗΣ 

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΤΙΜΗΣΗ ΣΑΣ..! 
ΠΡΟΣΚΛΗΤΗΡΙΑ ΒΑΠΤΙΣΗΣ
 
ΝΕΑ ΠΡΟΣΚΛΗΤΗΡΙΑ ΒΑΠΤΙΣΗΣ VINTAGE CARD POSTAL 
Κάντε το πρώτο κοσμικό γεγονός του παιδιού σας μια ωραία ανάμνηση βγαλμένη από
άλλες εποχές με τα νέα μας vintage card postal  προσκλητήρια βάπτισής μας.
Παρακάτω ακολουθεί ένα μικρό δείγμα των νέων μας προσκλητηρίων μας (2 όψεις εκτύπωση)
 
ΠΡΟΣΚΛΗΤΗΡΙΑ ΒΑΠΤΙΣΗΣ

 ΒΑΠΤΙΣΗ ΜΕ ΘΕΜΑ ΠΕΤΑΛΟΥΔΑ: ΤΕΤΡΑΓΩΝΗ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΠΕΤΑΛΟΥΔΑ 2 ΟΨΕΩΝ, ΦΑΚΕΛΟΣ ΦΟΥΞΙΑ  ΜΕ ΧΑΡΤΙΝΗ ΛΩΡΙΔΑ, ΒΙΒΛΙΟ ΕΥΧΩΝ ΜΕ ΤΥΠΩΜΕΝΕΣ ΤΙΣ ΕΣΩΤΕΡΙΚΕΣ ΣΕΛΙΔΕΣ, ΜΕΤΑΛΛΙΚΟ ΔΙΑΚΟΣΜΗΤΙΚΟ ΚΟΥΤΙ ΜΕ ΕΤΙΚΕΤΑ.
ΠΡΟΣΚΛΗΤΗΡΙΑ ΒΑΠΤΙΣΗΣ
 
 

ΒΑΠΤΙΣΗ ΜΕ ΘΕΜΑ ΚΑΡΑΒΙ: ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΒΑΠΤΙΣΗΣ, ΦΑΚΕΛΟΣ ΜΕ ΚΟΡΔΕΛΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟΚΟΛΛΗΤΟ, ΧΩΝΑΚΙΑ ΓΙΑ ΖΑΧΑΡΩΤΑ, ΕΤΙΚΕΤΑ ΝΕΡΟΥ, ΕΤΙΚΕΤΑ ΚΡΑΣΙΟΥ, ΚΑΡΤΑΚΙ ΑΡΙΘΜΗΣΗΣ ΤΡΑΠΕΖΙΟΥ,ΜΠΟΜΠΟΝΙΕΡΑ ΣΑΠΟΥΝΟΦΟΥΣΚΕΣ, ΜΠΟΜΠΟΝΙΕΡΑ ΚΟΥΜΠΑΡΑΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑΛΛΙΚΟ ΚΟΥΤΙ, ΕΤΙΚΕΤΑ ΛΙΚΕΡ, ΥΦΑΜΑΤΙΝΗ ΜΠΟΜΠΟΝΙΕΡΑ ΚΑΡΑΒΑΚΙ, ΥΦΑΣΜΑΤΙΝΗ ΠΟΥΑ ΜΠΟΜΠΟΝΙΕΡΑ ΠΟΥΓΚΙ, BANNER ΜΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ

ΠΡΟΣΚΛΗΤΗΡΙΑ ΒΑΠΤΙΣΗΣ
 
 ΒΑΠΤΙΣΗ ΜΕ ΘΕΜΑ ΦΡΑΟΥΛΑ: ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΒΑΠΤΙΣΗΣ ΦΡΑΟΥΛΑ, ΒΙΒΛΙΟ ΕΥΧΩΝ ΜΕ ΤΥΠΩΜΕΝΕΣ ΤΙΣ ΕΣΩΤΕΡΙΚΕΣ ΣΕΛΙΔΕΣ, ΧΩΝΑΚΙΑ ΓΙΑ ΖΑΧΑΡΩΤΑ, ΕΤΙΚΕΤΑ ΝΕΡΟΥ, ΕΤΙΚΕΤΑ ΚΡΑΣΙΟΥ, ΚΑΡΤΑΚΙ ΑΡΙΘΜΗΣΗΣ ΤΡΑΠΕΖΙΟΥ,ΜΠΟΜΠΟΝΙΕΡΑ ΣΑΠΟΥΝΟΦΟΥΣΚΕΣ, ΜΠΟΜΠΟΝΙΕΡΑ ΠΕΤΣΕΤΑ ΜΕ  ΟΝΟΜΑ, ΜΠΛΟΚ ΖΩΓΡΑΦΙΚΗΣ, ΜΠΟΜΠΟΝΙΕΡΑ ΚΟΥΜΠΑΡΑΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑΛΛΙΚΟ ΚΟΥΤΙ, ΧΑΡΤΙΝΗ ΜΠΟΜΠΟΝΙΕΡΑ ΜΑΞΙΛΑΡΑΚΙ, ΜΠΟΜΠΟΝΙΕΡΑ ΧΑΡΤΙΝΟ ΚΟΥΤΙ.
 
ΠΡΟΣΚΛΗΤΗΡΙΑ ΒΑΠΤΙΣΗΣ

ΒΑΠΤΙΣΗ ΜΕ ΘΕΜΑ ΚΑΡΑΒΑΚΙ: ΧΕΙΡΟΠΟΙΗΤΗ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΒΑΠΤΙΣΗΣ ΚΑΡΑΒΑΚΙ, ΒΙΒΛΙΟ ΕΥΧΩΝ ΜΕ ΤΥΠΩΜΕΝΕΣ ΤΙΣ ΕΣΩΤΕΡΙΚΕΣ ΣΕΛΙΔΕΣ, ΧΩΝΑΚΙΑ ΓΙΑ ΖΑΧΑΡΩΤΑ.
 

ΠΡΟΣΚΛΗΤΗΡΙΑ ΒΑΠΤΙΣΗΣ
 
ΒΑΠΤΙΣΗ ΜΕ ΘΕΜΑ ΚΕΡΑΣΑΚΙ: ΠΡΟΣΚΛΗΤΗΡΙΟ, ΜΠΛΟΚ ΖΩΓΡΑΦΙΚΗΣ ΜΕ ΞΥΛΟΜΠΟΓΙΕΣ, ΜΠΟΜΠΟΝΙΕΡΑ ΧΑΡΤΙΝΟ ΚΟΥΤΑΚΙ, ΧΕΙΡΟΠΟΙΗΤΟΙ ΑΝΕΜΟΜΥΛΟΙ, ΚΑΜΒΑΣ ΜΕ ΤΥΠΩΜΕΝΟ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΒΑΠΤΙΣΗΣ, ΚΟΥΦΕΤΟΛΙΧΟΥΔΙΕΣ, ΒΙΒΛΙΟ ΕΥΧΩΝ

ΠΡΟΣΚΛΗΤΗΡΙΑ ΒΑΠΤΙΣΗΣ
 
 
ΒΑΠΤΙΣΗ ΜΕ ΘΕΜΑ ΣΤΡΟΥΜΦΑΚΙΑ: ΠΡΟΣΚΛΗΤΗΡΙΟ ΒΑΠΤΙΣΗΣ ΚΑΙ ΒΙΒΛΙΟ ΕΥΧΩΝ 
 
ΠΡΟΣΚΛΗΤΗΡΙΑ ΒΑΠΤΙΣΗΣ
 

 ΒΑΠΤΙΣΗ ΜΕ ΘΕΜΑ ΓΟΡΓΟΝΑ: ΠΡΟΣΚΛΗΤΗΡΙΟ ΒΑΠΤΙΣΗΣ ΚΑΙ ΒΙΒΛΙΟ ΕΥΧΩΝ

ΠΡΟΣΚΛΗΤΗΡΙΑ ΒΑΠΤΙΣΗΣ
 
ΠΡΟΣΚΛΗΤΗΡΙΟ ΒΑΠΤΙΣΗΣ ΔΙΔΥΜΕΣ ΠΡΙΓΚΙΠΙΣΣΕΣ, ΖΟΥΓΚΛΑ ΜΕ ΖΩΑΚΙΑ, ΠΟΥΑ ΦΟΡΕΜΑΤΑΚΙ 
 
ΠΡΟΣΚΛΗΤΗΡΙΑ ΒΑΠΤΙΣΗΣ
 


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Facebook Twitter Google Email
Προηγούμενο
Επόμενο